01 Φεβρουαρίου, 2008

Σεξ,ψεμματα,σκανδαλα και DVideoTapes

Καλημέρα και καλο μηνα.

Αν δούμε ποτε ήταν τα τελευταία post σε αυτό το ταλαίπωρο blog,θα διαπιστώσουμε πως έχουμε σχεδόν 1 post κάθε μηνα.ούτε στο δημόσιο δεν έχουμε τέτοια απόδοση.

Αυτά που έχουνε γίνει είναι πολλά,άλλοι πέσανε από μπαλκόνια,άλλοι πέσανε σε αυτοκίνητα,άλλοι πέσανε απλά σε κίνηση(ακινησία) στους δρόμους.Πολλοί ήρθανε,κάποιοι φύγανε αφήνοντας πίσω τους μεγάλα κενά.

θυμάμαι με μελαγχολία τις εποχές που είχαμε ένα γεγονός...και το συζητάγαμε,το αναλύαμε,κοινως,το ξεσκίζαμε.Τώρα μόλις ανοίγεις την TV την κλείνεις αμέσως.Κάθε είδηση είναι κάτι κακό,κάποιο σκάνδαλο,εκλογές εδώ εκλογές εκεί,εκλογές παντού,όλοι κάνουν εκλογές,και πέρα από αυτά έχουμε και τα gallop,και πέρα από τα gallop έχουμε και τα σκάνδαλα.Εκεί να δεις μπέρδεμα.Κάθε μέρα χρειάζεται να κρατάς σημειώσεις ώστε να ξέρεις ποιος πούλησε ποιον,και ποιος τα πήρε από ποιον.Χάρτη ολόκληρο χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις.Είπαμε,το ρημαδιασμένο το 2008 είναι δίσεκτο αλλα όχι τοοόσο χαλια....Ακούω το I'm deranged από τον David Bowie ,και σκέφτομαι ποιος είναι τελικά ο "πειραγμένος" αυτοί που μας τρελαίνουν,η εμείς που τους ακουμε ακομα???? Ελα ντε..



David Bowie - I'm Deranged